Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Fake

people...

Βαρετό απόγευμα το σημερινό. Δεν έχω τίποτα να κάνω... Έτσι κάθομαι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μου και ψάχνω διάφορες εικόνες στο google... Τυχαίες λέξεις... Τυχαία χρώματα...
Για να δω τι θα βγάλει τώρα : "fake" Χμμμ... Δεν έχει τίποτα καλό... Ας το δοκιμάσω ως θέμα:
"Fake People"... Χα! Εδώ είμαστε! Ένα πολύ καλό θέμα σε μια από τις αγαπημένες μου σελίδες!
Ερώτηση του/της δημιουργού : Γιατί είναι τόσο ψεύτικοι οι άνθρωποι;

Διάφορες απαντήσεις :
  1. Πολλοί αρνούνται να πιστέψουν πως θα γίνουν αποδεκτοί για αυτό που πραγματικά είναι και για τις απόψεις τους. Το να είσαι αποδεκτός στην κοινωνία είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα στις μέρες μας, προφανώς.
  2. Ρωτάς δύσκολες ερωτήσεις... Τέλος πάντων, υπάρχουν 3 εκδοχές. α)Βλέπεις το γρασίδι πιο πράσινο. Δεν έχει σημασία τι κερδίζεις στη ζωή σου. Εσύ πάντα θες κάτι παραπάνω. Μέχρι κι οι γιατροί θα 'θελαν να είναι πιο σπουδαίοι. β)Θέλεις να είσαι αποδεκτός. Είσαι τόσο απελπισμένος για αυτό που βάζεις προς τα έξω που λες ψέμματα για να κάνεις τον εαυτό σου να δείχνει καλύτερος. " Ναι , Αλίκη! Φυσικά και μου αρέσει η ορειβασία! Όχι, δεν την θεωρώ χάλια και βαρετή! Τι λες τώρα; Πάμε το Σαββατοκύριακο; " γ)Είσαι άνθρωπος. Οι άνθρωποι είναι ψεύτικοι. Τέλος.
  3. Πολλές φορές φταίει η ανασφάλεια... Οι άνθρωποι δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους κι έτσι γίνονται ψεύτικοι. Άλλες φορές μπορεί να φταίει κι ο εγωισμός. Γίνονται ψεύτικοι γιατί θέλουν να έχουν κέρδος. Είναι τόσο εύκολο να πεις ψέμματα...
  4. Αρκετοί λόγοι :α)Δεν έχουν ιδέα ποιοι πραγματικά είναι . β)Ντρέπονται για αυτό που νομίζουν πως είναι . γ)Νομίζουν πως μπορούν να κάνουν εντύπωση σε κάποιον με αυτό που δεν είναι .δ)Τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια... ε)Η πραγματική τους ζωή είναι βαρετή. Δεν ξέρουν πως αλλιώς να είναι.
  5. Με το να είσαι ψεύτικος πάει να πει πως λες ψέμματα. Μόνο για έναν λόγο το κάνεις αυτό και λέγεται ΦΟΒΟΣ. Φοβούνται πως δε θα αρέσουν, δε θα γίνουν αποδεκτοί και άλλα πράγματα κι έτσι λένε ψέμματα. Αλλά είναι πάντα φόβος .
  6. Φόβος, εγωισμός, χαζομάρα.
  7. Γιατί προτιμούν να είναι ψεύτικοι παρά αληθινοί .
  8. Για να κρύψουν τα συναισθήματα τους και τον πόνο τους από τους άλλους .
  9. Ανασφάλειες...
Δεν είναι όλες... Βαριέμαι να κάνω άλλη μετάφραση :Ρ
Γιατί είναι ψεύτικοι οι περισσότεροι άνθρωποι τελικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: