Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ζώδια κι αστρολογία!

Χεμ χεμ, κατ αρχήν να πω πως η ανάρτηση αυτή είναι πρώτα αφιερωμένη στη Λίζα κι έπειτα στην Κατερίνα που με ανέχτηκε τόση ώρα με αυτά που της έλεγα!


Κι όπως πάντα διαβάζετε με δική σας ευθύνη!
Το εννοώ αυτή τη φορά..


Κάπου στις 4 το πρωί αρχίζει μια συνομιλία στο msn με την Κατερίνα... Αφού είπαμε μια - δυο βλακείες να περάσει η ώρα, είπαμε να πούμε και τη μεγαλύτερη για να γελάσουμε. Κι έτσι πιάσαμε τα ζώδια!

Έτοιμοι; Πραγματικά θα γελάσετε!


Η Σελήνη στο Τοξότη.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας δίνει ένα αισιόδοξο ανοιχτό και φιλελεύθερο συναισθηματικό κόσμο. Τα συναισθήματά σας είναι ειλικρινή και ενθουσιώδη, είστε οπαδοί της ελευθερίας και σας λατρεύετε τις περιπέτειες. Η εκπαίδευση, η γνώση και η έρευνα καλύπτουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είστε ανεξάρτητοι και δεν δέχεστε τους συναισθηματικούς περιορισμούς στις προσωπικές σας σχέσεις. Σας είναι σχεδόν αδύνατον να παραμείνετε σε μια θέση και είστε πάντα έτοιμοι να ρισκάρετε. Ενδέχεται να κάνετε πολλά ταξίδια στη ζωή σας ή να κατοικήσετε στο εξωτερικό. Έχετε επίσης μια έντονη κλίση στα θρησκευτικά και στα φιλοσοφικά ζητήματα, όπως και ικανότητες διδασκαλικές. Χρειάζεται να βρείτε φυσικές διεξόδους, όπως να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, ώστε να εκτονώσετε την πληθωρική συναισθηματική σας ενέργεια.


Ο Ερμής στο Ζυγό.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει έναν ασυνήθιστα εκλεπτυσμένο τρόπο έκφρασης και σκέψης. Δείχνει ένα μυαλό που ξέρει καλά πως να εξετάζει πολλές πλευρές ενός θέματος, να αξιολογεί και να ζυγίζει δίκαια. Έχετε διπλωματικές ικανότητες και ένα διακριτικό τρόπο να εκφράζετε τις απόψεις σας, χωρίς να θίγετε τους άλλους. Πριν πείτε την άποψη σας σχετικά με ένα θέμα, ξέρετε να ακούτε τις απόψεις των άλλων και μπορείτε να τις συμβιβάσετε αν χρειαστεί. Θα σας ταίριαζε ένα επάγγελμα διπλωμάτη ή διαπραγματευτή εφόσον βλέπετε και τις δυο πλευρές ενός θέματος και μπορείτε να συμφιλιώνετε ακόμη και τις πιο αντίθετες απόψεις. Συχνά φαίνεστε διστακτικοί και αναποφάσιστοι στο περιβάλλον σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλετε χρόνο για να εξετάσετε τα υπέρ και τα κατά πριν ισορροπήσετε τις αποφάσεις σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, προτιμάτε τους ανθρώπους περισσότερο από τα πράγματα, και αυτό μπορεί να εκφρασθεί με ένα επάγγελμα όπου θα έχετε επαφή με τους άλλους.


Η Αφροδίτη στο Ζυγό

Μια καρδιά ερωτευμένη με τον έρωτα. Έχει έντονη την αίσθηση της ισορροπίας και της αισθητικής. Βρίσκει την αρμονία της μέσα στο γάμο ή στη συνύπαρξη με άλλους. Είναι αφοσιωμένη, στοργική και ευγενής. Η αγάπη είναι γι΄ αυτή, θέμα γοητείας, έκστασης και απόλαυσης. Δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της, ενώ θέλει νομική αναγνώριση (γάμο)για να νιώθει καλά. Έχει λεπτές ευαισθησίες, που μπορεί να τις εκφράσει σαν αγάπη για τα πολιτιστικά, τα εικαστικά, την μουσική κλπ. Η αυστηρότητα είναι έξω από την φύση της και νιώθει άβολα όταν αναγκάζετε να το κάνει. Οι ανθρώπινες σχέσεις και η διπλωματία είναι ο τομέας όπου μπορεί να βρει την θέση της. Αδυναμίες: Εμπαθείς αγάπες. Επιθυμεί να λατρεύετε, απολαμβάνει την κολακεία και της αρέσει να περιβάλλετε αποκλειστικό από τον δικό της κύκλο. Αυτό προκαλεί μερικά προβλήματα μετά από τον γάμο.


Ο Άρης στο Σκορπιό στο Ζυγό

Είστε άτομο με μεγάλα αποθέματα ενέργειας και δύναμης. Εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και σεξουαλικότητα. Η αποφασιστικότητα και το πάθος, σας κάνουν ασυναγώνιστους μαχητές και επικίνδυνους αντιπάλους. Μπορείτε να γίνετε ηγέτης μιας μεγάλης επιχείρησης, οργάνωσης ή ομάδας. Έχετε ιδιαίτερο ταλέντο στο να αναλύετε λεπτομερώς ένα θέμα και να φτάνετε στη ρίζα ενός προβλήματος. Αν πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση, μπορείτε να το κάνετε, ακόμα κι αν χρειαστεί να πληγώσετε κάποιους. Αν σας πιέσουν ή σας θίξουν μπορεί να γίνετε πολύ επικίνδυνοι. Έχετε την ικανότητα να φαίνεστε ήρεμοι εξωτερικά και μέσα σας να είστε σας καζάνι που βράζει. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση έχουν έντονες ερωτικές ορμές, ενώ τους αρέσει να ασκούν εξουσία στις ερωτικές τους σχέσεις. Οι γυναίκες με τον Άρη σε αυτή τη θέση, είναι δυνατές και πολύ ερωτικές, ενώ έλκονται από άνδρες δυνατούς ή μυστήριους. Η ζήλια και η εκδίκηση είναι έντονα χαρακτηριστικά και των δύο φύλων στις ερωτικές τους σχέσεις. Η επιθετικότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε μια πάλη ενάντια στη κοινωνία ή την οικογένεια σας, ενώ η αδικία μπορεί μερικές φορές να κάνει πολύ βίαιους. Η επιθετικότητα μπορεί επίσης να κατευθυνθεί προς την αυτοκαταστροφή εάν δεν βρει μια διέξοδο.


Ο Δίας στο Τοξότη

Ο Δίας εδώ βρίσκεται στο ζώδιο όπου κυριαρχεί και γι΄ αυτό εκφράζεται με όλη την ενέργεια που έχει. Έτσι σας κάνει άτομο καλοσυνάτο, αισιόδοξο και φιλοσοφημένο. Δεν ασχολείστε με μικρότητες ή άγχη που θα διέκοπταν την εξέλιξη και την πρόοδό σας. Έλκεστε από την αληθινή γνώση, τα πνευματικά οράματα και ότι αφορά την εξερεύνηση νέων οριζόντων. Η διδασκαλία, η διεθνής πολιτική και τα μεγάλα ταξίδια μπορεί να γίνουν το αντικείμενο της σταδιοδρομίας σας. Το να μεταδίδετε τη γνώση και τις ιδέες σας είναι πιο σημαντικά για σας, από ότι οι υλιστικές αξίες. Έχετε επίσης ιδιαίτερη προτίμηση για τον αθλητισμό και τα ζώα (ειδικά τα άλογα).


Ο Κρόνος στους Ιχθείς

Είστε άτομο συμπαθητικό, παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά αλλά μπορεί να είστε αναποφάσιστος, ιδιότροπος, ευαίσθητος και να αντιδράτε συναισθηματικά σε αρνητικές καταστάσεις. Ο Κρόνος στο ζώδιο αυτό δεν σας επιτρέπει να ονειρεύεστε, έτσι δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να εκτονωθείτε συναισθηματικά. Σαν αποτέλεσμα εμφανίζετε πολλά ψυχοσωματικά συμπτώματα, όπως φοβίες, αϋπνίες, κατάθλιψη ή ακόμα μπορείτε να καταφύγετε στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ για να εκτονώσετε το καταπιεσμένο ψυχισμό σας. Η απασχόληση σας με τη τέχνη είναι για εσάς μία έξοδος κινδύνου.



Άρα καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα :
Είμαι αναίσθητη αλλά και ευαίσθητη.
Ενώ είμαι κατά του γάμου, θέλω γάμο, είμαι επικίνδυνη, μαζόχα, σεξομανής, μπορώ να γίνω εύκολα ναρκομανής και αλκοολική!
Επίσης πέφτω σε κατάθληψη συχνά! Δηλαδή πρέπει να χω μαζί μου έναν ψυχίατρο συνέχεια!!
Είμαι συναισθηματική αλλά δε δέχομαι τους συναισθηματικούς!
Επίσης γουστάρω τα ταξίδια! Έχω διπλωματικές ικανότητες κι αν και φαίνομαι διστακτική, στην πραγματικότητα είμαι αδίστακτη!
Είμαι ζηλιάρα (ντάξει, αυτό το ξερα) , έχω τάσεις αυτοκαταστροφής, είμαι ευγενική (η αγένεια προσωποποιημένη ειδικά άμα με ενοχλήσουν όταν βλέπω ανιμέ!) , επιθετική κι εκδικητική!
Είμαι ιδιότροπη και αντιδραστική!
Είμαι σχετικά ψαγμένο άτομο, αλλά δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!
Είμαι τυχερή ( 1585 πόντοι τύχης παρακαλώ!!) αλλά ούτε κι αυτό με ενδιαφέρει!





Εντάξει... σταματήστε τη γη να κατέβω! Χαχαχαχα

To διαβάσατε όλο; Εγώ προειδοποίησα!

Καληνύχτεεες!

16 σχόλια:

fly είπε...

Δεν είναι δυνατόν να γράφεις για ζώδια και να μην αναφέρεσαι στο πιο δυναμικό, το πιο όμορφο ζώδιο.. το λιοντάρι!
Θέλω νέα ανάρτηση, αποκλειστικά για το λιονταράκι ♫

Marsy είπε...

Ρε συ τα μισά είναι ίδια με τα δικά μου:Ρ
Ή είναι απατεώνες στο σάιτ, ή στην ίδια μοίρα είμαστε Ρεάκι!
Φιλάκιαααααα!

Creep είπε...

Oh my God!
Μόνο αυτό! Ποτέ δεν περίμενα να έκανες ανάρτηση για ζώδια. :Ρ

κaterinaki είπε...

Χαχα! Πιστεψε με Μarsy και τα δικα μου ίδια ήταν... οπότε μάλλον ισχύει το 1ο... :P
Επιπλέον, χαίρομαι πάρα πολύ που έκανες αυτήν την πολυπό8ητη ανάρτηση Ρέα, για να μου 8υμίζει τι κα8όμασταν και λέγαμε 4 η ώρα το βράδυ, και να γελάω!!! :D
Είσαι τέλεια!! ^_^

Dream Girl είπε...

Λευτέρη λιονταράκι είσαι; Τελικά είμαι και ψυχανώμαλη για να σε συμπαθώ! χαχαχα

Θα την έχεις! :Ρ

Πωπω... θα το γεμίσω ζώδια το blog... Καημένο...

Dream Girl είπε...

Marsy, για να κάνουμε παρέα, ίδια θα μαστε :Ρ

Απατεώνες; Απαπαπα! Τι λες καλέ; Δηλαδή σου είναι τόσο δύσκολο να πιστέψεις πως πραγματικά είμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ ό,τι να 'ναι; :Ρ

Μάκιααα!

Dream Girl είπε...

Creep, για όλα υπάρχει πρώτη φορά. ;)

Dream Girl είπε...

Κατερίνα, άλλη δύσπιστη από εκεί! Χαχαχαχα

Δε μπορείς να πεις όμως, απατεώνες, απατεώνες, αλλά γελάσαμε. :Ρ

Σου είπα πως θα την έκανα την ανάρτηση... Σιγά που θα μου ξέφευγε! Χαχα

Τα λέμε. :D

Estella είπε...

Που είναι οι Διδυμοι; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ; Αντε καλα........

Libertas είπε...

Καλά έχω κάνει κι εγώ τέτοιες συζητήσεις με την Λίζα ουκ ολίγες φορές... έχω να πω οτι μαζ΄βρήκαμε και τον ωροσκόπο μου..

Ευτυχώς που την έκανες την ανάρτηση Ρεα για να σε προσέχουμε!

χαχαχαχα

Dream Girl είπε...

Estella το ξερα πως είσαι δίδυμος! :Ρ
Θα κάνω ξεχωριστή ανάρτηση για τις σχέσεις ανάμεσα στα ζώδια! χαχαχαχα

Σκορπιό;;;;!!!!! Αυτά είναι !

Dream Girl είπε...

Libertas, σιγά που θα της ξέφευγες !! :Ρ

Εσύ τι ζώδιο είσαι; Και πες και τον ωροσκόπο!!!

Καλά, τώρα θα με μάθεις; Χαχα

Fleur είπε...

χαχαχα...Ουτε εγω περιμενα να κανεις αναρτηση για ζωδια :P
Η αληθεια ειναι πως δεν το διαβασα ολο,γιατι βαριεμια να διαβαζω για ζωδια:P
χαχα:)

Dream Girl είπε...

Γιατί Fleur μου, το περίμενα εγώ; :Ρ

Βασικά μόνο την τελευταία παράγραφο να διαβάσεις. Τα άλλα βαριέμαι κι εγώ να τα διαβάσω. :Ρ

Μπι μπι! =)

Dreamcatcher είπε...

'σπέρα!

Ναι, η πέτρα του σκανδάλιου ήρθε να σχολιάσει.
Ρέα είπαμε, ο Δημήτρης θα μας μαζεύει όταν θα πάμε να πάρουμε τη δόση μας, όταν θα πάμε να πέσουμε από τη γέφυρα και όταν θα μείνουμε ξάγρυπνες. :Ρ Ναι, κι εμένα ο Κρόνος μου είναι στους Ιχθείς αλλά ρε συ, είσαι τυχερή! Εμένα 6 πλανήτες είναι στα ζώδια του νερού. Αστα.... βράστα!
Ποτέ δεν περίμενα ολόκληρη ανάρτηση για τα ζώδια! Τι καλούλα που γίνεσαι. :Ρ


Τα λέμε!

Dream Girl είπε...

Dreamcatcher, εσύ φταις για όλα. :P

Καημένε Δημήτρη που έχεις μπλέξει... Ποια να πρωτομαζέψεις!!

Ναι, κάτι μου πες τώρα για τους πλανήτες. -.-

Να περιμένεις κι άλλη , αφιερωμένη στο λιονταράκι!

Τα λέμε!