Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Άκυρα

Αν δεν έχετε όρεξη να διαβάσετε μλκίες βγείτε από το blog :

Κάθομαι αυτές τις μέρες και παρατηρώ τους πάντες γύρω μου. Χωρίς να λέω τίποτα... Ησυχία, όπως υποσχέθηκα...
Αν και ξέρω πως οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε καλούπια, κάποια χαρακτηριστικά κάποιων μου τη σπάνε τόσο πολύ, σε βαθμό να θέλω να τους βρίσω υπερβολικά πολύ!

Ας αρχίσω :

Κάποια άτομα είναι μονίμως χαρούμενα! Δε λέω, τέλειο! Πραγματικά, μακάρι να μπορούσα να είμαι πάντα χαρούμενη, αλλά δυστυχώς είναι έτσι ο χαρακτήρας μου που δε μπορώ να έχω πάντα ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Δε με ενοχλεί που είναι χαρούμενα αυτά τα άτομα, αλλά που έχουν πάντα, (ό,τι ώρα και να είναι!) όρεξη να μλκιστούν και δεν καταλαβαίνουν πως θέλω να κάτσω να ηρεμήσω!

Κάποιοι άλλοι αρχίζουν να κάνουν μια λίστα από αυτά που θα άλλαζαν σε σένα. Λένε, λένε, λένε, λένε... Κάθε μέρα τα ίδια!
"Θα άλλαζα την τσάντα σου! Είμαστε σοβαροί; Ολόκληρη κοπέλα κι έχεις λευκή τσάντα με νεκροκεφαλές;;;!!" Ναι ρε! Αυτή μου αρέσει! Η επόμενη όμως, μόνο για σένα, θα είναι hello kitty! ;)
" Θα άλλαζα το γούστο σου στη μουσική! Τι χαζομάρες είναι αυτές που ακούς; Δεν κολλάνε καθόλου! Από τη μια Yiruma , από την άλλη WT και τέλος οι άκυροι Panik!" Ok, την επόμενη φορά που θα έρθετε σπίτι θα βάλω σκυλάδικα (χωρίς παρεξήγηση σε όσους ακούνε) ! :D
" Θεέ μου! Αυτήν την μουσική θα πρεπε να παίζουν σε κηδείες! " Ναι, να πάω σε κηδεία , να μου βάλουν Nox Arcana και τίποτα άλλο! xD
" Τώρα αυτή είναι ταινία; Έλεος! Φλωρογαλλικές ταινίες και ψευτοαμερικανιές!" Πόσες φορές να δει ένας άνθρωπος τους 2 ξένους;;;!!! '.'
"Θα άλλαζα τα γούστα σου στα ρούχα! Πώς βγαίνεις έτσι έξω; Βάλε κάτι καλύτερο!" Αν δε σ' αρέσουν τα ρούχα να μην τα κοιτάς! Δε θα ντύνομαι κάθε μέρα σαν Μπάρμπι για σένα! xD
" Θα σου άλλαζα χόμπι! Όταν ήσουν μικρούλα , ήσουν μια χαρά παιδάκι! Χορός, ξένες γλώσσες, ζωγραφική και πιάνο! Τώρα τι σε έπιασε με το taekwondo?! Ολόκληρη κοπέλα είναι δυνατόν να πηγαίνεις εκεί μέσα; Ευτυχώς που δεν έχεις αφήσει το πιάνο και τις ξένες γλώσσες!" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Εμ, σοβαρά τώρα, περιμένετε να σταματήσω να κάνω αυτό που μου αρέσει γιατί εσείς φοβάστε μη σπάσετε τα νύχια σας; ο_Ο
" Επιτέλους! Σταμάτα να βλέπεις αυτά τα anime! Vampire knight, death note, shaman king, naruto και όλες τις άλλες βλακείες!" Και γιατί παρακαλώ; Ναι ρε, είμαι otaku , τραβάς κάνα ζόρι; -^

Ρε σεις, αφού δε γουστάρετε το χαρακτήρα μου και ξέρετε πως με τις μλκίες σας δε θα προσπαθήσω καν να αλλάξω, γιατί τα λέτε αυτά; Τι περιμένετε να κάνω; Να σας δω σαν σωτήρες μου και να πω " Αχ! Αυτοί οι άνθρωποι μου αλλάζουν τη ζωή! Με κάνουν καλύτερο άνθρωπο! Είναι ανώτερα όντα! Είναι οι Σωτήρες μου!"; Συγγνώμη αλλά δε θα το κάνω. Δεν πιστε'υω πως υπάρχουν ανώτερα όντα, όχι μόνο γιατί είμαι ψώνιο, αλλά γιατί αυτό έχω μάθει να πιστευώ! Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Και δε λυπάμαι καθόλου που σας χαλάει. Πραγματικά καθόλου.


Κάποιοι άλλοι ασχολούνται μόνο με εκείνους! Αν είναι ωραίοι, πόσοι τους την έπεσαν σήμερα, τι να βάλουν στο πάρτυ κλπ κλπ

πχ.
- Πώς είμαι;
- Καλημέρα και σε σένα. Μια χαρά είσαι.
- Α, ναι. Καλημέρα! [ Εντάξει είναι η μάσκαρα; ( αν είναι κορίτσι) ] - [ Πάει η ζακέτα με τη ζώνη; ( αν είναι αγόρι) ]

Ναι, οκ, δε χαλαρώνετε λίγο;


Αχ, αυτά για σήμερα! Είπα τα άκυρά μου και ηρέμησα!
Ζητώ συγγνώμη σε όποιον/α άτυχο/η έκατσε να τα διαβάσει μέχρι το τέλος!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Άλλη μια τέλεια Κυριακή! :D



Έγινε θαύμααα!! Ναιιιιι! Βγήκα πάλι με την κολλητή μου :Ρ
Τι θα πει αυτό; Χα! Η χάλια διάθεση που είχα έφυγεεε! Ώρα να αρχίσω και πάλι τα παλιά, καλά , καμμένα! Δεν πειράζει ε; Βασικά πειράζει λίγο αλλά οκ :Ρ

Αφού δεήσαμε να βγούμε και να γελάσουμε, πήγαμε village και επειδή δεν είχε τίποτα την ώρα που πήγαμε, καθίσαμε για καφέ. Μετά φωνάξαμε τον ξάδερφο της κολλητής μου (Sam) κ ένα συμμαθητή μας ( Γιώργος) και είπαμε τις βλακείες χωρις να γίνουμε ρεζίλι! Wow!
Είχαμε και το Γιώργο να φωνάζει "Συνοδεύομαι!!" χαχαχαχα Αλλά κανείς δεν ήθελε να κάνει πατινάζ (εκτός από το Γιώργο με τις πατερίτσες :Ρ) με αποτέλεσμα να μην κάνω ούτε κι εγώ -.- Τς τς τς... Δε γλυτώνουν την άλλη Κυριακή! χαχα!

Καιρό είχα να περάσω τόσο καλά! Να γιατί λατρεύω τους φίλους μου! Είναι από τα πολυτιμότερα πρόσωπα για εμένα σε όλον τον κόσμο!Κι ας μην έρχονται για πατινάζ :Ρ

Αυτά για σήμερα !
καληνύχτα!

Α, Βίλμα, τι θέλαμε να ακούσουμε και δεν έπαιζε με τίποτα; :Ρ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

You probably also have a sleepless night...


Άλλη μια νύχτα που δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ... Με τίποτα όμως... Δε παίζει αυτό το πράγμα... Για να κοιμηθώ κάθε βράδυ θέλω κάποιον να μου βάλει μουσική, να μιλήσουμε λίγο και τέλος, μου πει καληνύχτα... Λες και έγινα πάλι 5 χρονών... Τι φοβάμαι τόσο πολύ; Δε νομίζω να μάθω... Μες το σκοτάδι που κυριαρχεί στο δωμάτιο φαίνεται το φως από την οθόνη του κινητού.

- Hey, κοιμάσαι;
- Τσουκ... Δε μπορώ πάλι... Αϋπνία...
- Καλά να πάθεις :Ρ Πλακίτσα ! Είσαι για village αύριο;
- Γελάς ε...; You probably also have a sleepless night... Why...?
- Χεχε, δε θα αναλύσουμε τώρα τα προβλήματά μου μικρή . Άλλη φορά. Sleepless night huh? Απορώ που τα βρίσκεις όλα αυτά και τα λες...
- Σε εικόνες ρε, αυτό 'ναι από VK...
- You probably also have a sleepless night...
- Yeap...
- Καλά εγώ πάω να κοιμηθώ... 'νυχτα μικρή!
- Tonight, I 'll show you a sweet dream ;)


Τι λέμε ρε συ μες το βράδυ; Δεν πάμε καλά τελικά... Καθόλου καλά...
Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά σε όσους μπορούν να κοιμηθούν... Εγώ δεν τα καταφέρνω με τίποτα πάντως...

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Tonight, I 'll show you a sweet dream...

Tonight, I 'll show you a sweet dream...
Why love someone who loves no more...
A lonely soul that has no core...
A person whose heart once loved and cherished...
Now that feeling has long since perished...
Now dead inside and no feelings to share...
A heart that has no power to care...
To love, to feel, it's a heart that can't bear...
The warmth of a lover's stare...





:)

ΥΓ. Άλλη φάση σήμερα...

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Sleeping Beauty

Κάθομαι τόση ώρα μπροστά στην οθόνη και προσπαθώ να βρω έναν καλό τρόπο να αρχίσω... Μια καλή εισαγωγή... Αλλά δεν είμαι καλή σε αυτό κι ούτε πιστεύω πως θα γίνω ποτέ.
Νυστάζω πάρα πολύ (πρωτότυπο ε; :Ρ ) και θέλω να πάω στον όμορφο κόσμο των ονείρων μου πάλι... Αλλά όχι. Όχι ακόμα. Όχι μέχρι κάποιος να μου πει ένα παραμύθι. Χαζό ε;


Μισώ τα παραμύθια. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί ποτέ δε συμπαθούσα τις κακόμοιρες πριγκίπισσες, τους ηρωικούς πρίγκιπες και όλην την μελό ιστοριούλα τους.

Μόνο ένα μου άρεσε. Sleeping Beauty. Ο λόγος; Το Sleeping φυσικά! :Ρ

Ok, σοβαρά τώρα ( huh? σοβαρά; οΟ ) , δεν έχω ιδέα γιατί μου αρέσει.

Μου τη σπάει που συνέχεια τραγουδάει μες το δάσος και που είναι παρέα με ένα σορό ζώα που δε ζουν καν σε αυτό το περιβάλλον. Μου τη δίνει που στο τέλος πεθαίνει η κακιά μάγισσα - δράκος. Μου τη σπάει που το κοράκι γίνεται φλαμπέ στο σπιτάκι στο δάσος από τις νεράιδες. Με εκνευρίζει το φόρεμα που αλλάζει χρώμα. Από μπλε, ροζ, από ροζ, μπλε και συνέχεια το ίδιο. Μου τη δίνουν οι μωβ φουσκάλες που υποτίθεται πως βγαίνουν από το στόμα των μεθυσμένων καλεσμένων της γιορτής για τη γέννηση της Αυγής. Μου τη σπάει το όνομα Αυγή.

Έλεος, κάθομαι και λέω πόσο μου τη σπάει ένα παιδικό... Και δε λέω για τη Ντόρα ή τα Τελετάμπις;

Μπααα... Θα τα κράξω άλλη φορά αυτά, όπως και όλα τα άλλα παιδικά/ anime/ manga κλπ κλπ κλπ.


Και πίσω στο θέμα μου. Τελικά μου τη σπάει τόσο πολύ το αγαπημένο μου παραμύθι. Αλλά επειδή είναι το αγαπημένο μου ( χωρίς να ξέρω το γιατί - δε νομίζω να μάθω ποτέ) μου αρέσει υπερβολικά πολύ να το ακούω... Να βλέπω την ταινία και να διαβάζω το βιβλίο.
Ε, ρε τρέλα...

Sleeping Beauty, hein?
Ό,τι να 'ναι...

Χαζή Ωραία Κοιμωμένη... Τώρα ξαναβλέπω μια σκηνή στο youtube. Εκεί που τραγουδάει το once upon a dream... Ξεβαμμένο ξανθό μαλλί και ροζ δέρμα... Ζντουκ.

Χα, να κι ο πρίγκιπας. Τι χάπατο, Θεέ μου! Δωροδοκεί το άλογο του και μετά πέφτει στο ποτάμι... Η άλλη ακόμα τραγουδάει με τα πουλιά και τους λαγούς ή ό,τι άλλο έχει εκεί.
Μόλις έδειξε το παλάτι. Ό,τι πιο χάλια έχω δει σε παιδικό. Και η πριγκίπισσα έχει σπαστική φωνή και χάλια ρούχα ( τι καλή που είμαι σήμερα...). Τώρα τα ζώα κλέβουν τα ρούχα του πανέξυπνου πρίγκιπα και ντύνονται σαν αυτόν. ( btw, χάλια ρούχα κι αυτός).
Μόλις το πήρε χαμπάρι, άρχισε και τα κυνηγά.. Χα, τώρα τραγουδάει μαζί με την άλλη... Όλοι παθαίνουν σοκ, εκτός από αυτόν. Δε λέει να την πέφτει στην Αυγή και να μένει Ο_Ο όπως όλοι οι άλλοι..

Τέλος... Οι φωνές σταματούν ... Το video τελείωσε... Άντε στα Ελληνικά τώρα. Ωχ, δεν το αντέχω!! Χάλια...! Δε πιστεύω πως το άκουγα στα Ελληνικά αυτό...




Άλλο video... Η Μαγγούφισσα (Maleficent) υπνωτίζει την Αυγούλα ( Aurora) για να να τσιμπήσει το δάχτυλο της! Πωπω... Όλοι τρόμαζαν με τη μάγισσα, εγώ με το βλέμμα της πριγκίπισσας . Και να η Αυγή στο πάτωμα... Από ένα απλό τσίμπημα.. Και η Μαγγούφισσα να λέει " Ω μα τι αμυαλοσύνη! Θα νικούσατε εμένα;! Εμένα;! Τη διεξοτέχνη του κακού;!!"
Τα σπάει... Γι' αυτό είναι από τις αγαπημένες μου κακές! :D
Κι επιστρέφουμε στην Αυγούλα... Είναι στο πάτωμα με τα μαλλιά της σαν σφουγγαρίστρα και οι νεράιδες την λένε Ρόζα... Ζτόινγκ.




Άλλο τώρα ! Η Μαγγούφισσα πρώτη πρώτη...! Ααααχχχ!! Κακία στο φουλ! :D


- Αααα...! Η Μαγγούφισσα!
- Τι θέλει εδώ αυτή; -.- ( Αυτή είναι η αγαπημένη Μαριγούλα με τις φοβερές ατάκες :Ρ)
- Σσσσσσς!
- Μπα; Λαμπρή δεξίωση βασιλιά Στέφανε! Βασιλείς! Ευγενείς! Αριστοκράτες! Και...χαχα.. Ακούς εκεί... Ο συρφετός!
- Οοοοοο ( Πάλι η Μαριγούλα :Ρ)
- Ένιωσα λιγάκι άβολα που δε με καλέσατε..
- Αχρείαστη να 'σαι -.-
- Ώστε.. χαχα...τι δυσάρεστη κατάσταση... κι εγώ ήλπιζα πως με ξεχάσατε απλώς! Αφού είναι έτσι... θα πρέπει να πηγαίνω..!
- Και... χωρίς ... κακία Υψηλοτάτη;
- Καθόλου Μεγαλειοτάτη ! Κι αφού δε σας κρατώ κακία ., θα κάνω ένα προσωπικό δώρο στο παιδί. Ακούστε καλά όλοι σας ! Η μικρούλα σας θα έχει όντως ομορφιά και χάρη ( πότερ; :Ρ ) που θα γοητεύει όλους γύρω της. Μααα... προτού να κλείσει τα 16 της χρόνια θα τσιμπήσει το δάχτυλο της στο αδράχτι μιας ανέμης... ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΆΝΕΙ! Χαχαχαχαχαχαχα
- Συλλάβετε την!
- Πίσω ανόητοι! Χαχαχαχαχαχαχα




Πω πω... Απίστευτη ειρωνεία.. Τελείως χαλαρή... Ανέκφραστη... Απίστευτη! Ακόμα τη φοβάμαι. -.-

Αχ, τι λέω πάλι; Ζντουκ!! Λες και θα 'ρθει στον ύπνο μου ...


Τελικά είδα και σήμερα το παραμύθι μου... Έγινα για λίγο 6 πάλι... Χαχαχα!
Καληνύχτα κι όνειρα γλυκά και παραμυθένια!
Α, περιμένω ακόμα κάποιον/α να μου πει ένα παραμύθι =/

ΥΓ. Μη με παρεξηγείτε, φάση είναι, θα περάσει :)